Mallorca - Sports

Toeristische Informatie

Ballonvaarten. Als hoog en ver weg datgene is wat U kilt, dan moet U een ballonvaart maken op Mallorca. Fietsen. In de VVV´s op Mallorca kunnen de toeristen uitstekende folders vinden over fietsroute´s met plattegronden, foto´s, informatie over de zone´s, bezienswaardigheden en afstanden. Vissen. Voor diepzeevissen, moet U contact opnemen met de Asociación Balear de Charters, de Pesca y de Recreo in Palma. Golf. Mallorca bezit over een ongekend aantal golfvelden. Voor meer informatie kunt U terecht bij de Federación Balear de Golf in Palma of in welk VVV dan ook. Hand-gliding. Voor meer informatie kunt U terecht bij de Escuela de Ultraligeros Es Cruce. Voor hang gliding, moet U contact opnemen met Parapente Alfabia of Club de Vuelo Libre Mallorca.

Wandelen. Mallorca is een unieke bestemming om te wandelen. In de Sierra de Tramuntana, kunt U gemakkelijk de optie nemen om te gaan wandelen en terug te gaan via boot, bus of trein. Vraag bij de VVV´s voor de gratis folder met gedetailleerde plattegronden en routes. Voor specifieke informatie ga langs bij de Grup Excursionista de Mallorca. Paardrijden. De Federación Hipica Territorial Balear heeft informatie over paardrijden op de eilanden. Kinderen kunnen pony´s en kamelen berijden in Pueblo Arabe. Zeilen. Voor meer informatie over zeilen, neem contact op met de Federación Balear de Vela. De Escuela Nacional de Vela in Calanova kan U verder felpen betreft zeilen op de Balearen. De Club de Mar is bekend onder de jachtliefhebbers. Dit complex beschikt over zijn eigen hotel, bar, discotheek en restaurant. Huur een jacht bij Cruesa Mallorca Yacht. Duiken. Voor meer informatie omtrent duiken met zuurstofflessen, ga dan langs bij Escuba Palma of Big Blue, beiden gesitueerd in Palma.

Tennis. Tennis is zeer populair op het eiland; U zult overal tennisbanen vinden bij de hotels en privé-clubs en bovendien ook tennisscholen. De toeristen kunnen informatie bemachtigen bij de Federación Balear de Tennis. Watersporten. U kunt surfboarden en rubberboten huren op vele stranden; U kunt sportduiken en duiken met zuurstofflessen in optimale omstandigheden; en het eiland beschikt over een kolossaal aantal jachthavens, 30 in totaal. Aan de Noordwestkust bij Port de Soller, zijn er tot uw beschikking: kano´s, surfboarden, rubberboten, motorboten en mogelijkheden voor de waterski van Pasen tot aan October bij de Escola d´Esports Nautics.

Een tip van ons…

Autohuur in nallorca met de totaalprijs die U bevestigd kreeg!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Dit is de derde keer dat we met jullie boeken. Uitstekende service en eenvoudige website.