Mallorca Nachtleven

Toeristische Informatie

Met meer dan 200 discotheken en muziekcafe´s verspreidt over de stad en over het hele eiland, is het nachtleven van Mallorca niet zo moeilijk te vinden. De straten geplaveid met keien in het oude stadscentrum zijn versperd met restaurants en bars. De zones van de Paseo Maritimo, bekend als Avinguda Gabriel Roca, is een verzameling van bars en kroegen, waarvan de meest bekende Pacha, Tito´s en Ib´s zijn. De meest fonkelende gelegenheden zijn geconcentreerd 6 kilometer ten westen van Palma in Punta Portals, vlakbij Portals Nous waar de koning van Spanje, Juan Carlos I, zijn jacht aanlegt in de zomer samen met allerlei beroemdheden uit heel Europa.

Kies eens voor Flannigan´s, Tristan (de beste en de duurste) en Diablito, een pizzacentrum. In Palma zelf, zijn de Plaça de la Llotja en haar omringende straten de plaatsen om te zien en gezien te worden om copas (alcoholische dranken) te gaan drinken. Darsena bevindt zich naast het water met een prachtig uitzicht over de haven. Carrer Apuntadores, aan de westkant van de Born, is altijd erg druk gedurende de nacht. De beste jazzconcerten vinden de plaats in de kleine en rokerige jazzclub Barcelona gedurende de weekends. Abaco biedt de bezoekers barokke muziek aan ten miden van bloemen en fruit. Bluesville is een relaxte grunge-achtige bar die zowel de lokale inwoners als de toeristen welkom heet.

U kunt zich amuseren met live funk op donderdag en op zaterdag met rock en blues. De elegante Pub Wellies heeft een prachtig uitzicht over de zee en biedt bovendien overheerlijke vis met patat aan. De megadiscotheek BCM Planet Dance is één van de beste discotheken met een uiterst gevarieerd Europees publiek. Het casino van Palma bevindt zich aan de strandpromenade waar U een klein bedrag aan entreegeld moet betalen en U uw paspoort mee moet nemen en gekleedt moet gaan met een overhemd en een stropdas.

Een tip van ons…

Autohuur in Mallorca pas betalen bij het ophalen van uw auto!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Zoals jullie gezegd hadden, stond de huurauto op ons te wachten in Mallorca en in een nog betere staat dan we verwacht hadden. Ook volgende keer zullen we weer gebruik maken van jullie diensten.