Mallorca Accommodati

Toeristische Informatie

Hotel Read´s. Dit hotel bevindt zich in een landhuis daterend uit de 18e eeuw op het platteland met een landgoed van 10 hectares en behoort tot één van de meest exclusieve ruraale verblijven. Het hotel beschikt over uitstekende voorzieningen, grote kamers, mooie tuinen en een verbluffend restaurant met een Engelse kok, Mark Fosh, die beschouwdt wordt als een van de beste koks in Spanje. De hoge eetzaal staat bekend om haar muurschilderingen daterend uit de 17e eeuw. Het hotel bevindt zich op 15 minuten rijden van Palma vandaan. Faciliteiten: Restaurant, tennisbanen, 2 zwembaden (1 binnenzwembad), hete baden, sauna, fietsen, paardrijden, bar, bibliotheek en vergaderzalen.

Son Vida. Op de voet van een heuvel buiten Palma, beschikt dit hotel nog steeds over ruimtes van het kasteel daterend uit de 13e eeuw waar omheen gebouwd werd. Het antieke meubilair van de openbare ruimtes is typisch voor de decoratie van het hotel. De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht over de baai van Palma, naar het Zuiden; sommige kamers kijken uit over de voorzieningen en de heuvel maar om dit te compenseren zijn deze kamers minstens twee keer zo groot. Faciliteiten: 2 restaurants, 18-hole golfbaan, 4 tennisbanen, 3 zwembaden (1 binnenzwembad), kapsalon, fitnesscenter, 2 bars, bibliotheek en speeltuin.

Son Caliu. Haar grootse comfort, service en stijl en haar locatie op een rustig privéstrand maakt het van dit hotel een perfecte plek om zich te ontspannen. Vooral de mensen die golf spelen gaan graag naar dit hotel toe omdat er zich op een half uur afstand vijf golfbanen zich bevinden. Het hotel ligt 15 kilometer ten westen van Palma en is ideaal om het Noordwesten van Majorca te bezoeken. Faciliteiten: Restaurant, tennisbaan, 2 zwembaden (1 binnenzwembad), kapsalon, sauna en bar.

San Lorenzo. Deze kleine accommodatie is een juweeltje en als U geluk heeft dan heeft U misschien een kamer. Het is gebouwd in een aristocratisch Mallorcaans dorpshuis maar de kamers zijn echter geheel modern: tentoongestelde houten balken, zijdezeefdrukken in de pastelkleuren blauw, groen en geel; en het traditionele meubilair. De suites beschikken over een terras en een brandhaard. Wees op tijd en boek een maand van te voren voor een verblijf gedurende de zomer. Faciliteiten: Café, minibars, zwembad en een bar.

Palau Sa Font. Warme Mediterraanse tonen en een smetteloos imago doordrenken dit flamboyante hotel met een gevoel van avant-garde ongekend in Palma. In dit vroegere 16e eeuwse bischoppelijke paleis bevinden zich grote kamers met linnen gordijnen en stevige dekbedden. Een stevig ontbijt wordt geserveerd in een kleine eetzaal. Vanaf de toren, in het bezit van een terras, kunt U een prachtig 360º graden uitzicht verkrijgen over de oude stadswijk van Palma. Faciliteiten: Eetzaal, mini-bar en een bar.

Een tip van ons…

Autohuur in Mallorca zonder Annuleringskosten!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Niet alleen in de zomer is Mallorca een bezoek waard. Afgelopen winter hadden we een uiterst geslaagde vakantie die uitstekend begon met een bijna nieuwe huurauto!