Malaga Sport Toerisme

Toeristische Informatie

Malaga is een paradijs voor de sportbeoefenaar. Haar natuurlijke rijkdommen (zee, bergen, rivieren, valleien,..) samen met de moderne faciliteiten die gebouwd zijn gedurende de laatste jaren, geven de sportman of sportvrouw de mogelijkheid om te genieten van de perfecte omgeving waar aan de conditie gewerkt kan worden, zoals blijkt uit de aanwezigheid van voetbalvelden, basketbalvelden, tennis -en padelbanen, zwembaden, zeilverenigingen atletiekbanen waar de grootste en bekendste sporters hebben geoefend.

Malaga is een trainingsveld voor kampioenen, geleidt door kampioenen, zoals Manolo Santana bij het tennis of Manuel Pinero bij het golfen. De Davis Cup, de Ryder Cup en de Cutty Sark Regatta bewijzen dat Malaga de locatie is voor de belangrijkste sportevenementen. Als datgene U wat U zoekt in de Costa del Sol ook wel ‘actie’ wordt genoemd dan kan dit zonder probleem in een landschap met vele mogelijkheden en altijd onder toezicht van de zon van Malaga, die gedurende het hele jaar schijnt. Tegenwooordig bieden de reisbureau’s in Malaga voor de ondernemende toerist een pakket aan om hun verblijf in het wonderschone binnenland te combineren met allerlei activiteiten, geschikt voor alle leeftijden.

Verken het landschap van Malaga op de rug van een paard, op een mountainbike, aan boord van een jacht, vanuit een heteluchtballon of door middel van paragliding, via uw autohuur of bijvoorbeeld via een quad, of als U van wandelen houdt, ga dan via de wandelpaden in de ongerepte natuur. Er zijn vele mogelijkheden om de Costa del Sol te leren kennen en elke manier heeft zijn eigen charme, elke manier is het begin van een avontuur vanwege de overheersende contrasten: de warme stranden en de ijskoude sneeuw op de bergen, de groene velden van de sierra’s en de droge laaglanden, de unieke witte dorpen en de drukke overbevolkte steden.

Een tip van ons…

Autohuur in Malaga is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Wat een overheerlijke vakantie, gloednieuwe auto die heerlijk reed over de wegen rondom Malaga. Volgende keer misschien een cabriolet voor in Puerto Banus?