Malaga Gezondheid

Toeristische Informatie

Zich van binnen en buiten goed voelen in Malaga is eenvoudig, niet alleen vanwege de optimale weersomstandigheden in deze provincie (de zee, de stranden, de zon en de bergen), maar ook vanwege de aanwezigheid van gezondheidscentra waar in alle rust U zich aan uw gezondheid kunt laten behandelen maar ook kunt genieten van schoonheidsbehandelingen. De schoonheidsbehandelingen vinden plaats in speciale ruimtes zowel voor alleenstaanden als voor meerdere personen, dit is een unieke ervaring om te delen met uw partner of eventuele vrienden. Verder staan er tot uw beschikking luxe spa-ruimtes, sauna’s, stoombaden, bubbelbaden, jacuzzi’s en binnenzwembaden.

In Malaga, werken de meest ervaren professionele experts in spa’s en in de meest welbekende hotels maar ook in gespecializeerde ondernemingen, zodat aan de vraag kan worden voldaan dat heden ten dagen als een must wordt gezien wanneer men Malaga bezoekt: persoonlijke aandacht en verzorging, waar de meest moderne technieken worden toegepast, zoals thalasotherapie, hydrotherapie en oude verzorgingstechnieken zoals medicijnkunde.

De professionele therapeuten in Malaga zijn tot uw beschikking om U te helpen en te adviseren welk programma U moet volgen of op welk niveau U uw fitnessprogramma moet beginnen zoals bijvoorbeeld spinning, aerobic, spes, body pump, fitness, taichi, yoga en nog veel meer activiteiten. Er zijn nog veel meer traditionele gezondheidscentra’s zoals in Carratraca en Tolox waar al eeuwenlang het water wordt gebruikt vanwege de onbetwistbare heilzame eigenschappen.

Een tip van ons…

Autohuur in Malaga zonder Annuleringskosten!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Bedankt voor het regelen van een babystoeltje op het laatste moment. De gehele familie heeft genoten van het uitstekende klimaat in Malaga en niet te vergeten de gloednieuwe huurauto!