Malaga Toeristische Informatie

Toeristische Informatie

Het lijkt erop dat Malaga niet wordt beinvloedt door het internationale toerisme van de nabijgelegen toeristenoorden. In het uiterste Zuiden van Andalusie, waar de zee het land tegemoet gaat, ligt de prachtige streek genaamd Costa del Sol met een kuststreek van meer dan 160 kilometer bestaande uit stranden en baaien, begeleidt door de hete Andalusische zon en een verkoelende bries van de Mediterraanse Zee: een zee die de geboorte heeft meegemaakt van Picasso, Blas Infante en Maria Zambrano, een plek waar de zon heerst maar ook de cultuur.

Malaga is een van de meest complete bestemmingen in het Zuiden van Europa, met een uitstekende keuken, prachtige monumenten en de varieteit aan natuurparken. Malaga staat bekend om de warmte en gastvrijheid waarmee ze haar bezoekers ontvangt. De jarenlange aanwezigheid in het toerisme en de moderne infrastructuur hebben ervoor gezorgd dat de Costa del Sol een van meest gewilde bestemmingen is, gesteund bovendien door haar communicatienetwerk en de toegangkelijkheid door zee, land of lucht. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat Autohuur Malaga U optimale kansen geeft om deze prachtige streek te bekijken. Malaga is de perfecte bestemming voor iedereen, een romantische escapade of wandeltochten door de prachtige natuur, het maakt niet uit!

Een tip van ons…

Autohuur in Malaga met Gloednieuwe Huurauto's!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

We wilden jullie alleen even laten weten wat voor een uiterst geslaagde vakantie we hebben gehad vorige maand in Malaga. Zonder zo´n goede huurauto waren we nooit in staat geweest om alle plekjes van deze provincie te bezoeken.