Golfen in Malaga

Toeristische Informatie

Met meer dan veertig golfvelden, ontworpen door o.a Robert Trent Jones, Dave Thomas, Severiano Ballesteros en Cabell Robinson, wordt Malaga beschouwd als een van de meest uitgebreide golfparadijzen in Europa. De grote varieteit aan golfvelden geeft de bezoeker volop keus: van golfvelden voor beginners waar men aan de verbetering van hun spel kan werken tot aan golfvelden waarbij de ervaren golfers hur hart kunnen ophalen of aan hun handicap kunnen werken.

Malaga is de droom voor elke golfer, van prachtige landschappen waar de greens tot aan de horizon reiken tot aan de meest onmogelijke put, omringd door heuvels, bomen en rivieren. U kunt zelfs midden in de nacht golfen waarbij de golfvelden verlicht worden en U aan uw techniek kunt werken in alle rust. Haar uitstekende infrastructuur, het warme klimaat en buitengewone kwaliteiten..., alles is aanwezig om de golfer te bieden wat zij of hij wenst.

De Ryder Cup en de World Championship hebben uitgewezen dat Malaga een verrijking is voor de golfwereld. Maar niet alleen de elite kan zich vermaken aan de Costa del Sol. Er worden gedurende het hele jaar toernooien georganizeerd voor alle klassen en leeftijden. Bijna alle golfclubs bieden de mogelijkheid aan om deze sport te leren door middel van hun eigen golfscholen die geleidt worden door bekende proffesionals. Om al deze redenen is Autohuur Malaga geweldig omdat het U de mogelijkheid biedt om al deze prachtige golfvelden te bezoeken.

Een tip van ons…

Autohuur in Malaga is nog Nooit zo veilig geweest!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Nog nooit was ik zo tevreden over mijn autohuur in Malaga als vorige week. Aangezien het autohuurbedrijf waar ik normaalgesproken huur de prijzen had verhoogd, bleken jullie prijzen bijna de helft te zijn en alles verliep vlekkeloos. Tot de volgende keer!