Alicante Torrevieja

Toeristische Informatie

Torrevieja ligt lanas de kust van Alicante omringd door twee prachtig grote zoutmeren ook wel bekend als 'Las Salinas de Torrevieja'. Torrevieja ligt ongeveer op 50 kilometer afstand van het vliegveld van Alicante en ongeveer op 40 minuten afstand van de stad. Torrevieja is het Spaanse gebied met de meeste toeristische ontwikkeling met vele residenties, villas en appartementen.

Torrevieja heeft 5 hoofdstranden. In het Zuiden van Torrevieja kunnen de bezoekers genieten van het strand van Orihuela dat verder gaat tot aan La Manga del Mar Menor. In het Noorden van Torrevieja, kunt U lange stranden vinden tot aan La Marina en Santa Pola. Een auto huren met DoYouSpain.com bidet U de mogelijkheid aan om de kust te verkennen. Alicante autohuur is uitstekend om te genieten van dit gebied.

De straten in het centrum van de stad zijn goed met elkaar verbonden en het verkeer wordt in goede banen geleidt zodat de toerist kan genieten van een perfecte vakantie in Torrevieja en vele theaters, monumenten en bezienswaardigheden kan bezoeken in de stad. Het nachtleven in Torrevieja is erg druk drug bezocht met een grote concentratie aan bars en discotheken voor iedere smaak. Als U echter wilt relaxen tijdens uw vakantie, dan heeft U de mogelijkheid om een duik te nemen in het gemeentezwembad of in een andere sportvereniging in de stad. Torrevieja heeft ook een uiterst gevarieerd aanbod van restaurants en bars om te genieten van de mediterraanse keuken.

Een tip van ons…

No credit card details have to be given until you collect the vehicle. It couldn't be safer!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Just to say that everything went smoothly, picked up the car which was the one I ordered, the car was relatively new and very clean with a full tank of fuel. Thanks again! S.E